3 Kasım 2013 Pazar

3 Adam Gibi Adam

Bu gün konumuz hepinizin çok iyi bildiği 3 Adam!
Öncelikle bilmeyenler için (hala bilmeyen kaldı mı emin değilim ama) kısaca programı anlatayım. Program hepimizin BKM Mutfaktan aşina olduğumuz ''Eser , Oğuzhan ve İbrahim'' 3'lüsünün Eser önderliğinde sunulan bir komedi programıdır. Ancak kesinlikle söylemem gerekiyor ki bu diğer bildiğimiz komedi programlarına hiç benzemiyor. Sebeplerini şöyle toparlayabiliriz sanırım:

- Sunanların her biri kesin olarak çok kaliteli.
- Konuklar hep çok tanınan sevilen insanlar.
- Konuklar ile 3 Adam arasında hep çok samimi ve gerçek bir sohbet var.
- Ve bence en önemli sebep : komediyi başkalarını ezerek değil tam tersine kendi üstlerinden yapıyorlar.
- 3 Adamın tamamı kendileriyle çok barışık ve oldukları kişilerden oldukları yerlerden çok mutlular.

İşte bu sebepler bu programı daha izlenesi ve hatta tapılası yapıyor! İzlerken gerçekten kahkaha attığımız ve her yaştan insanları bir arada güldürmeyi başaran bir program yapmak o kadar da kolay değil bu bir gerçek. Bu işi yaptığını iddaa eden başka insanlara da bakacak olursak bunu çok güzel farkedebiliriz bence.

Dün akşamki programa bakacak olursak mesela 3 Adam'ın konukları Mustafa TOPALOĞLU ve Almedia ABAZİ idi. Bu ikiliyi daha önce survivorda da izlemiştik hatırlarsanız. Ancak dün akşam farklı olan 3 şey vardı. Tabi ki 3 Adam'dan bahsediyorum! Öncelikle program öncesinde konuklara çok iyi hazırlanılmıştı. Genel olarak komik olarak nitelendirilebilecek durumlar, anılar, olaylar incelenmiş gruplanmıştı. Mustafa TOPALOĞLU'nun içeri girmesi ile bir onda ortam şenlendi. Abimiz TOPALOĞLU zaten kendisi fazlasıyla şakacı ve espriye açık bir insan olduğu için 3 Adam'ın ona yaptığı her asisti mükemmel bir gole çevirdi. Ardından eski konuşmalarından ve özellikle Survivor Adası'nda ettiği sözlerden alıntılar yapılmaya başlayınca TOPALOĞLU bir anda açıldı. İzleyenler hatırlayacak ilk olarak İbrahim'i tebrik etmesi ile ''Tebrikleşme'' tufanı başladı. Sonrasında her iyi espri ya da karşı tarafa sokulan laf için hiç üşenmeyip ayağa kalkıp yanına giderek öpmeye ve tebrik etmeye başladı!

Ayrıca az önce de söylediğim gibi bir diğer konuk da Almedia ABAZİ idi. Güzelliği ile ortama renk katan ünlümüz aynı zamanda program boyunca Eser ile İbrahim arasında büyük bir çekişme ve atışmaya neden oldu. Ama Almedia için kırılma anı, Eser ve İbrahim'i ufak iltifatlarla geçiştirdikten sonra bir anda Oğuzhan'a dönüp ''Ama sen çok tatlısın ya. Orda durman yeter. Gülüşüne baksana gülse yeter'' demesi oldu. Sonrasında Oğuzhan zafer turu atarken Eser ve İbrahim ise kadere küskün bir köşede sarılıp ağlaştılar.

Ayrıca programa alınan telefonlar da hem arayan için hem biz izleyenler için ayrı bir keyifti. Arayan ile sıcak bir ilişki kurmaya çalışan bir 3'lü ile konuşma fırsatınız var. Ayrıca bazı radyocu ve televizyoncuların yaptığı gibi sırf sizin sesiniz biraz kötü ya da biraz hızlı konuşuyorsunuz diye bi anda tabir-i caiz ise yüzünüze kaparcasına telefonu hattan almıyorlar! Dün akşam örneğin ; Kütahya'dan bir kız yurdundan bağlanan üniversiteli arkadaşımıza sesi çok kötü gelmesine ve zor anlaşılıyor olmasına rağmen çok nazik yaklaştılar ve ellerinden geldiğince anlamaya ve eğlenmeye çalıştılar.

Ayrıca programın ne kadar başarılı olduğu tabi ki benden onay almasını gerektirmiyor. Benim okulum olan İTÜ dahil bir çok üniversitenin katılımını sağlamış bir program 3 Adam. İlk başlarda , yani tanınma döneminde , stüdyoda çok seyirci bulundurmayan bu program dün gece seyirci kalabalığı çok fazla olması sebebiyle sunucuların ve konukların bulunduğu masanın arkasına ve hatta konukların geleceği koridorun içine kadar her yeri seyirci doldurmuştu. Ek olarak reyting istatistikleri incelendiğinde de bu güne kadar neredeyse hiç bir gece programının yakalayamadığı bir başarı ve istikrarı ellerinde bulunduruyorlar.

Artık toparlayacak olursak eğer uzun lafın kısası ; benim uzun zamandır izlediğim en keyifli programdı. Annanem ile birlikte takip ettiğimiz süre boyunca reklam aralarını gülerken bayılmamak için nefes almaya çalışarak geçirdik. Hem bel altı oynamadıkları hem de insanları aşağılamadıkları için kesinlikle fazlasıyla keyifli ve eğlenceli bir program. Program için öncelikle Eser , Oğuzhan ve İbrahim'e sonra da onlara destek verek Acun Medya ekibine teşekkürü borç bilirim.

Benden size tavsiye: Bu programı kaçırmayın çok pişman olursunuz!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder